Belangrijke mededeling van het bestuur:

Belangrijke mededeling van het bestuur:

Bij deze het verzoek aan alle vrijwillige tafellaars en scheidsrechters om minimaal 15 minuten voor wedstrijd aanvang aanwezig te zijn. Dit om er voor te zorgen dat de sheets juist ingevuld zijn en de baskets, banken en ballen aanwezig zijn op de juiste plek.

Het gebeurd helaas te vaak dat de teams aan het warm draaien zijn en op het moment dat de wedstrijd zou moeten beginnen er

nog geen tafellaars en scheidsrechters aanwezig zijn .
Waardoor er soms mensen van de tribune moeten komen om de wedstrijd te fluiten of te tafelen.

Tevens het verzoek om onbevoegde kinderen naar de tribune te sturen. En niet op het middenveld te laten schieten. Helaas komt het regelmatig voor dat er op het middenveld door kinderen gespeeld wordt met een bal.

Kinderen die zelf niet op basketbal zitten of kinderen waarvan de ouders een wedstrijd spelen en de kinderen op het midden veld schieten/rennen. Hierdoor kan de bal in 1 van de naast gelegen velden rollen of dat de kinderen met buiten schoenen de zaal vies maken en uiteindelijk met een bal onder de arm de zaal verlaten.

Wij zullen nog dit seizoen een aantal nieuwe ballen kopen voor de jeugd teams en de dames teams. Deze zullen van de week besteld worden maar laten we met z’n allen zuinig zijn op het materiaal van de vereniging.

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van bovenstaand bericht dan vernemen wij deze graag van jullie.

 

Astrid Loosman