Huldiging ereleden Liesbeth Pasterkamp en Jannine Molenaar tijdens OTO

Zaterdag 9 september werd er overdag fanatiek gestreden tijdens het jaarlijkse O.T.O. in sporthal de Vlechttuinen. 
Nieuwe teams en oude bekenden deden mee aan de strijd voor de titel. Tijdens het O.T.O. waren er ook shooting games. Bij de vrije worp contest won Jans de Groene met 21 vrije worpen in een minuut tijd. Bij de driepunt contest won Hennie van Schaik met wel liefst 10 driepunters. Vanaf de middenlijn bleek het voor velen heel lastig te zijn om de bal erin te krijgen. Maar toch lukte het Joop van Eck om te scoren vanaf de middenlijn. Na de shooting contest werd de finale gespeeld door de Hobby's tegen Kraaiennest. Het lukte de Kraaien om de 1ste plek te bemachtigen, Hobby's werd 2 en team "Maak er wat van" pakte de 3de prijs.
 
Speciaal voor Liesbeth Pasterkamp was het oude aspiranten team uit 1988 bij elkaar gehaald om mee te doen aan het O.T.O. Want 's avonds was er namelijk een groot afscheid feest in de Vlechttuinen. Liesbeth Pasterkamp - Roskam en en Janine Molenaar - Brands werden beide gehuldigd als ereleden van Orca's. En daarbij kreeg Liesbeth kreeg ook nog het speldje van de Nederlandse Basketbal Bond opgespeld, dit is een landelijke eerbetoon voor vrijwilligers van basketball verenigingen.
 
Liesbeth nam zaterdag 9 september afscheid van onze club. Ze speelde in de afgelopen 30 jaar en was daarbij trainster, bestuurslid en bij nog meerdere commissie's. Onmisbaar voor onze club. Net als Janine die ook 30 jaar voor de club klaar heeft gestaan. Daarom werden beide dames verrast met een mooi afscheidfeest met daarbij de huldiging tot erelid van Orca's met natuurlijk een mooie bos bloemen.
 
Dames, namens basketbal vereniging Orca's nogmaals bedankt voor jullie trouwe dienst. We hopen jullie nog altijd terug te zien in de sporthal.

 IMG_1130.JPG