3x3 wintertour in Emmeloord

Basketbalvereniging Ceres uit Emmeloord organiseert zaterdag 30 december, samen met de NBB, één van de landelijke voorronden van de Streetball Masters Tour. Liefhebbers van 3x3 basketbal uit heel Nederland kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor één van de twaalf categorieën die in Emmeloord aan bod komen. De winnaars van elke categorie zijn gekwalificeerd voor de landelijke finale.

 

De oorspronkelijke winter- en zomertour van Streetball Masters zijn samengevoegd tot één grote mega 3x3 tour, bestaande uit liefst 25 toernooien. Emmeloord is één van de nieuwe speelplaatsen.

Er zijn tijdens het toernooi twaalf leeftijdscategorieën, waaronder voor de jeugd U10 en U13 (Mix) en U15 (voor zowel mannen en vrouwen), maar ook U18, U23 en 23+ voor mannen en vrouwen bij de senioren. De winnaars per categorie plaatsen zich voor de finale die in de zomer van 2018 wordt gehouden. Bij de mannen elite staat ook nog plaatsing voor de The Hague Challenger Qualifier op het spel. Het inschrijfgeld per team bedraagt veertig euro. Spelers krijgen in ieder geval een mooi basketbalshirt dat op de dag van het toernooi wordt uitgedeeld.

Meer informatie en voor inschrijven:

https://www.basketball.nl/3x3-basketball/nieuws/!/2228/eerste-elf-indoorlocaties-streetball-masters-201718-bekend

https://www.basketball.nl/3x3-basketball/inschrijven

3x3 wintertour emmeloord.jpg