Vacatures

Zo voor de start van het nieuwe seizoen zijn er nog twee belangrijke functies te vervullen. Graag jullie aandacht voor het volgende:

*We zijn nog op zoek naar twee leden voor de wedstrijdcommissie
*We zijn op zoek naar een trainer/coach voor Meisjes U10-1

*We zijn nog op zoek naar twee leden voor de wedstrijdcommissie. Deze functie houdt in het indelen van scheidsrechters en tafelaars voor de thuiswedstrijden. In een groepje kom je ongeveer 1x in de maand samen om de wedstrijden in te delen. Nu met het samenwerken met sportlink en de tablets extra aantrekkelijk. Lijkt je dit wat en wil je ook je steentje bijdragen voor de club? even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

*We zijn op zoek naar een trainer/coach voor Meisjes U10-1. Door het verschuiven van de trainers is er voor dit miniteam een vacature. Een jong team met allemaal talenten. Wil jij 1x per week trainen geven en 1x per maand een toernooi coachen dan ben je de juiste persoon! Opgeven kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.