D2 - Valley Bucketeers

Voor de verandering hadden we op vrijdag een wedstrijd ook dit keer was dames 2 er weer helemaal klaar voor. We moesten tegen The Valley Buctereer?s basketballen, niemand wist wat we daarvan moesten verwachten. En nadat we  vorige week de winst aan onze neus voorbij lieten gaan, was ons doel om dit deze keer niet te laten gebeuren. We moesten uit naar Nijverdal en om 9 uur spelen. We hadden er zin in en liepen goed fanatiek in. We gingen ervoor.

 

Het eerste kwart begonnen we sterk en fanatiek. We lieten de bal niet van ons afpakken. Toch wilden de ballen niet altijd vallen zoals wij wilden maar we stonden voor eind van dit kwart de stand was dan ook 11-7 voor ons. Het tweede kwart gingen we op deze manier verder en dit pakte goed uit, we begonnen een kleine voorsprong te maken. In dit kwart zijn er van beide partijen vele fouten gemaakt. Het eindigde met 24-14.

We hadden nu rust koppen bij elkaar we moesten dit zo houden. Vol goede moed begonnen we het kwart, maar door de vele fouten die ook in dit kwart gemaakt werden, werd het een langdradige wedstrijd en begonnen we de concentratie te verliezen. Het gevolg hiervan was dat dit kwart 28-10 werd gespeeld door de tegenstanders. In het vierde kwart lieten we ons niet gek maken maar lieten The Valley Carreer?s onnodig dichtbij komen. We stonden nog maar 4 punten voor en er was werk aan de winkel. In de 7e minuut stond het 41-39. Ook moest er 3 man van onze kant uit met 5 fouten. We hebben een brede selectie dus dit probleem was vlug opgelost. Gelukkig werden er in de laatste minuten nog een paar mooie schoten gemaakt van onze kant met dank aan Alice, Melissa en Mirjam. En hebben we alsnog gewonnen met 50-40.

Het was een spannende wedstrijd maar met het eindresultaat dat we wilden behalen.

Tot de volgende keer,

Groetjes dames 2.