Orca’s V20 – Amical V20

Het V20-1 team (Meiden U20) is dit seizoen een combinatie van MU18 en MU16 van vorig seizoen. Met 12 meiden in dit team speelden we afgelopen zaterdag de eerste thuiswedstrijd tegen Amical V20-1 uit Enschede.

 Het eerste kwart was vooral even wennen. We lieten de openingsscore aan de tegenstander waarna we vrij snel het spel begonnen te dicteren en een stand van 10-6 na het eerste kwart op het scorebord wisten te zetten.

In het tweede kwart gingen we los en maakten we 18 punten op rij zonder ook maar een tegenscore van Amical en gingen we rusten met een tussenstand van 28-6.

Na de rust werd duidelijk dat we mede door de korte voorbereidingstijd, conditioneel nog wat te kort kwamen. Vergeleken met de eerste twee kwarten werd het spel rommeliger en werd er veel gemist. Toch hebben we uiteindelijk een overtuigende score van 54 – 17 neer kunnen zetten.

We hebben mooie aanvallen gespeeld, goed en hard verdedigd en de transitie is nog een aandachtspuntje. Kortom: we zijn goed begonnen en we gaan er een mooi seizoen van maken.