Twente Buzzards V20-1 - Orca’s V20-1

Afgelopen zaterdag speelden we in Hengelo tegen Twente Buzzards V20-1. Vorig seizoen ook onze tegenstanders geweest en toen hebben we er twee keer ruim van verloren. Ook dit keer bleek onze tegenstander een maatje te groot, letterlijk en figuurlijk.
Na een lange autorit en een late start, begonnen we goed opgewarmd aan de wedstrijd. Hoewel we in het begin redelijk mee konden komen, werd het verschil, lees achterstand, in punten alleen maar groter. We waren vooral zoekende naar het goed opzetten van de aanval en de keren dat dat lukte kwamen we niet tot scoren. Ook de beginfase van onze fastbreak kwam niet uit de verf waardoor we geen snelle aanval konden lopen. Verdedigend ging het vrij goed maar de keren dat we steekjes lieten vallen wist de tegenstander daar goed van te profiteren en te scoren.
Via 13-7, 25-15, 24-44 verloren we uiteindelijk met 50-27. Met flink wat huiswerk op zak reden we via de Mac weer terug naar Urk. Volgende week zaterdag om 16:30 spelen we thuis tegen het tweede team van Twente Buzzards V20.