MSE1

Seizoensafsluiter in Groningen voor Orca’s Heren 1.

Het deels mislukte seizoen van Heren 1 is ten einde. Eindelijk. Met veel geschuif en geknaak heeft de selectie ook nog de laatste wedstrijd weten af te werken. Het was meer een verplichting om heen te gaan maar konden ze zich gelukkig motiveren voor het etentje wat  aansluitend aan de wedstrijd gepland was. De mannen van coach Jan Verhoeff scharrelden naar Vinkhuizen om tegen de ongeslagen koploper en kampioen, Celeritas Donar, de laatste wedstrijd te spelen.

Lees meer...

MSE1

Troosteloos verlies in laatste thuiswedstrijd van Heren 1.

Nog twee wedstrijden op het programma voor Orca’s Heren 1 dit seizoen. Ook nog eens tegen de nummers 1 en 2. Eerst maar de wedstrijd tegen de nummer 2 afwerken: BV Groningen MSE 2 kwam naar Urk voor de officiële laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Afwerken, zo voelt het ook echt. Er valt niets meer te halen voor Orca’s en de meesten snakken naar het einde van het seizoen.

Lees meer...

MSE1

Laurens van Loosen sloopt Crackerjacks, toch verlies.

Het eerste van Orca’s, de inmiddels uitgedunde selectie van 5 en aangevuld met twee mannen in de vorm van Edwin van Schaik en Laurens van Loosen, traden afgelopen zaterdag aan tegen Crackerjacks MSE 1 uit Amersfoort. Thuis was er beschamend verloren van deze ploeg en de eindstand doet vermoeden dat het nu weer het geval was. Maar dat beeld klopt niet.

Lees meer...

MSE1

Vernieuwd Bemmel leert Orca’s oude les.

Voor de zoveelste keer dit seizoen wist Orca’s Heren 1 genoeg energie op te brengen om weer een wedstrijd te spelen. Met Niels weer terug in de gelederen was de selectie weer compleet en kon een opgepompt Heren 1 het opnemen tegen BV Batouwe MSE 1 uit Bemmel. In Bemmel had de toen 6-koppige selectie de punten meegenomen en dat trucje wilden ze graag nogmaals uitvoeren, maar nu thuis.

Lees meer...

MSE1

Orca’s Heren 1 verliest vanwege personele gebreken.

De selectie van Orca’s Heren 1 blijft uitdunnen. Afgelopen zaterdag ging de fitte kern (inmiddels gesloken naar 4 spelers) op weg naar Almelo om tegen Uitsmijters MSE 1 te spelen. Gelukkig bleken vaste hulpkrachten Laurens van Loosen en Edwin van Schaik bereid om mee te gaan en zo kon coach Jan Verhoeff toch weer een zestal van de bank laten komen.

Lees meer...

MSE1

Heren 1 wil tweede helft afschaffen.

Als het aan de selectie van Heren 1 ligt zijn twee kwarten voldoende. Maar helaas is dat nog niet aan de orde. Afgelopen zaterdag moest er een volledige wedstrijd worden gespeeld tegen Groene Uilen uit Groningen. Met 9 man, een geblesseerde (Niels) en een coach was Orca’s op volle kracht maar kon dat niet worden omgezet in een gunstig resultaat.

Lees meer...

MSE1

Orca's Heren 1 verspeelt weer royale voorsprong.

Het rommelige seizoen van Heren 1 kreeg afgelopen zaterdag weer een gevolg met een wedstrijd tegen Flying Red MSE 1 uit Roden. Deze gedreven en snelle ploeg uit het hoge Noorden heeft het Orca’s al vaker lastig gemaakt en er is menig spannend duel uitgevochten. Klaas Willem Hoorn en Luka de Jong waren afwezig vanwege werk en Niels ten Napel was nog steeds geblesseerd, helaas. Maar birthday-boy Rick van Eerde had zijn tenue weer aangetrokken, net als het duo Edwin van Schaik en Laurens van Loosen, zodat de Urkers toch nog een ploeg van 8 man kon presenteren.

Lees meer...

MSE1

Orca's Heren 1 niet constant, ook Scylla te sterk.

Met slechts zes spelers vertrok Heren 1 afgelopen zaterdag naar Groningen om aan te treden tegen de nummer 3 van de competitie: Scylla MSE 1 was de gastheer. In een zaal die niet bepaald als ‘favoriete hal’ kan worden bestempeld moesten de Urkers de klus klaren. Niels ten Napel kampt nog steeds met een blessure maar zijn plek kon worden opgevuld door Klaas Jan Scheffer, aka Maap. Deze wereldreiziger heeft weer een baan dicht bij huis en heeft zich weer beschikbaar gesteld en kon zich gelijk waarmaken in Groningen.

Lees meer...