Titanenstrijd J16 - de ouders

J16 heeft een goed seizoen gespeeld, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een 2e plaats in de competitie, er werd alleen verloren van de nummer 1, WSV uit Apeldoorn. Net als het jaar daarvoor.

Donderdag 4 mei was de strijd waar het hele seizoen naar is uitgekeken, de titanenstrijd, de oudjes tegen de jonkies
Voor sommige ouders was het een terugkeer na jaren op het basketbal veld en er waren zelfs ouders die voor het eerst actief kennis maakten met de basketbal sport.

De hele week werd er al heftig gespeculeerd over deze wedstrijd, de jonkies zouden wel even revanche nemen na de nederlaag van 2 jaar geleden. Iedereen is uiteindelijk 2 jaar ouder, en dat klopt ook want iedereen is flink gegroeid, de jonkies in de lengte en de oudjes in de breedte

Het eerste kwart was het nog een beetje aftasten en bleef het verschil beperkt tot 8 punten dit herhaalde zich in het 2e kwart.
In het 3e kwart leek het even alsof de conditie de oudjes op zou spelen en de jonkies kwamen gevaarlijk dichtbij.
Echter in het 4e kwart bleek dat sommige ouder de moves nog niet kwijt zijn, het begon zelfs een beetje op galleryplay te lijken en na een wervelende show werd het basketbal seizoen afgesloten met een klinkende overwinning voor de oudjes

De eindstand is niet van belang, maar de jonkies moeten nog flink aan de bak om volgend jaar revanche te kunnen nemen