X12-1

JU 12-1 speelt beste wedstrijd van seizoen

 

Na een intensieve training afgelopen week, waar vooral de nadruk op verdedigen gericht was,hoopten de trainers dat dit ook in de wedstrijd merkbaar zou zijn. Door sterk te verdedigen en vooral goed samen te spelen, resulteerde dit in een zeer goede partij tegen Vuas U12 uit Dronten en de wedstrijd werd gewonnen met 55-30.

Lees meer...

X12-1

JU 12-1 na goede start toch onderuit tegen Twello.

Na een flitsende start konden de jongens dit niet volhouden en verloren ondanks een 23-20 voorsprong met de rust, toch nog de wedstrijd tegen Twello met 35-64. Slap verdedigen, geen conditie en flink wat kansen missen was de oorzaak.

Lees meer...

X12-1

Zege na zware wedstrijd in Zwolle van JU 12-1

De jongens van Orca’s U12-1 moesten zich opmaken voor een moeilijke wedstrijd in Zwolle tegen Landstede U12-3. Dit werd een zware wedstrijd, die met veel moeite gewonnen werd. De jongens hebben er hard voor moeten werken, maar dit werd wel beloond met een overwinning : 31-34.

Lees meer...

X12-1

Ju12-1 speelt goede wedstrijd ondanks verlies

Vooraf werden de jongens gewaarschuwd door hun trainers, dat als ze goed hun best zouden doen misschien konden winnen van de meiden van Orca’s.

Ze hebben hun best gedaan en gevochten als leeuwen, maar het mocht niet baten. De meiden gingen met de overwinning aan de haal: 31-67.

Lees meer...

X12-1

JU 12-1 winnen, maar niet overtuigend van Orca’s MU 12-2

Nadat er afgelopen week goed en hard getraind is door de jongens, leek het wel of ze veel te lief voor de meiden van Orca’s waren. De wedstrijd is wel gewonnen, er waren mooie acties te zien, maar er zijn ook veel fouten gemaakt en veel balverlies geleden. Ondanks een fraaie overwinning met als eindstand 10-38.

Lees meer...

X12-1

Kraker tegen Vuas in Dronten afgesloten met winst voor JU 12-1

Na een teleurstellende 26-12 achterstand, is de wedstrijd na een echte kraker na rust omgebogen in een winstpartij van 44-50 voor Orca’s JU 12. Er was wel veel vechtlust voor nodig, maar de jongens hebben het toch maar even geflikt. Klasse toppers !!

Lees meer...

X12-1

Blamage JU 12-1 in Twello

Door een gebrek aan conditie en slap verdedigen is JU 12-1 tegen de tweede nederlaag van het seizoen aangelopen. Op een enkele speler na, voldeden de meeste niet aan de verwachtingen. Geen motivatie en wilskracht resulteerde in een verloren wedstrijd : 40-20.

Lees meer...