Meisjes

MU 10-2 toernooi

Zaterdag 8 November speelde mu 10 2 het mini toernooi tegen drie andere teams (Ceres 1, Zac 2 en Rebound 1) met teamcoach Femmy Gnodde. Ze verloren er twee maar wisten er 4 te scoren! Top prestatie meiden!

mu10-2

Van links naar rechts:
Femke, Willemien, Janisha, Marina, Anouk, Janita, Tessa, Mariska, Bo en Maartje

U12-1

Meisjes U12-1 op weg naar het kampioenschap

Afgelopen zaterdag stond er een belangrijke wedstrijd op het programma voor de meiden van U12-1. We staan twee punten los op de nummer twee en moesten zaterdag weer tegen dit team spelen. Werd er gewonnen dan zou het kampioenschap toch heel dichtbij komen. De meiden lieten de eerste kwarten over zich heen lopen maar herpakten zich en werkten keihard waardoor uiteindelijk de winst veilig gesteld kon worden. Eindstand 27-47.

Lees meer...

U12-1

Meisjes U12-1 na vijfde winst op rij alleen aan kop

Afgelopen vrijdag stond de kraker in de U12 competitie op het programma. Orca’s meisjes U12 speelde tegen de meiden van ZAC. Beide teams waren nog ongeslagen en het team wat die avond dus zou winnen, stond alleen aan kop. De wedstrijd werd helaas nooit spannend want de meiden van Orca’s wonnen uiteindelijk dik met 56-5.

Lees meer...

U12-1

Rayon Kampioenschappen U12 en U16: Het verhaal van de tweede plekken…

Afgelopen zaterdag stonden de rayonkampioenschappen op het programma voor de meiden van U12 en U16. Een dag met een lach en een traan en hieronder kort een verslag van de wedstrijden. 

Lees meer...

U12-1

Meiden U12-1 verslaan jongens U-12-1 opnieuw.

Afgelopen zaterdag stonden ze weer tegenover elkaar: jongens U12-1 tegen meisjes U12-1. Waar de meisjes vorige week van dit team wist te winnen met 16 punten, moesten ze het vandaag weer proberen waar te maken. Omdat de meisjes het verdienstelijk doen in de competitie, vinden we dat het tijd wordt voor een kijkje binnenin het groeiende MU12-1.?

Lees meer...

U14-1

De rayonkampioenschappen van Meisjes U14-1

Afgelopen zaterdag 14 mei was het eindelijk zover. De Rayonkampioenschappen in Bemmel. Een strijd tussen vier teams, die alles vier een ticket voor het NK willen bemachtigen. Landstede, Jolly Jumpers, Twente Buzzards en Orca's. 

Lees meer...

U14-1

VU14-1 meiden doen mee aan Talentcup

Afgelopen weekend speelden de meiden Lea Romkes, Erica Romkes en Hennie van Schaik uit Meisjes U14-1, mee met de talent cup in Tubbergen. Al weken trainen de meiden met de selecties om er uiteindelijk een plekje in te veroveren. Voor alle drie de meiden was er een plek afgelopen weekend. De eerste wedstrijd was tegen het team uit Rayon Zuid. Deze werd gewonnen met 59-33. De tweede wedstrijd was tegen het Rayon uit Zuid- Holland. Deze werd verloren met 39-49 maar had niet nodig geweest. De meiden hebben weer veel geleerd en hopen dat ze het plekje binnen dit team in Rayon Oost kunnen behouden. We houden jullie op de hoogte.