V12

VU12-1 plaatsen zich voor NK!

Zaterdag 6 mei werd het Rayon Kampioenschap vu 12 georganiseerd op Urk.
De meiden u12  hadden drie wedstrijden voor de boeg tegen voor hen onbekende tegenstanders.
De dag begon vroeg voor de dames en door de zenuwen begon voor veel meiden de dag nog vroeger dan de bedoeling was..

Lees meer...

MU14-1

De rayonkampioenschappen van Meisjes U14-1

Afgelopen zaterdag 14 mei was het eindelijk zover. De Rayonkampioenschappen in Bemmel. Een strijd tussen vier teams, die alles vier een ticket voor het NK willen bemachtigen. Landstede, Jolly Jumpers, Twente Buzzards en Orca's. 

Lees meer...

MU14-1

VU14-1 meiden doen mee aan Talentcup

Afgelopen weekend speelden de meiden Lea Romkes, Erica Romkes en Hennie van Schaik uit Meisjes U14-1, mee met de talent cup in Tubbergen. Al weken trainen de meiden met de selecties om er uiteindelijk een plekje in te veroveren. Voor alle drie de meiden was er een plek afgelopen weekend. De eerste wedstrijd was tegen het team uit Rayon Zuid. Deze werd gewonnen met 59-33. De tweede wedstrijd was tegen het Rayon uit Zuid- Holland. Deze werd verloren met 39-49 maar had niet nodig geweest. De meiden hebben weer veel geleerd en hopen dat ze het plekje binnen dit team in Rayon Oost kunnen behouden. We houden jullie op de hoogte.

MU14-1

Orca's U14 strijd! Meiden sterker dan de jongens.

Afgelopen vrijdag was de wedstrijd eindelijk daar dat de meiden U14-1 tegen de jongens van U14-1 speelden. Weken werd er al over gepraat en in deze wedstrijd was ook duidelijk te zien dat er weinig goed basketbal was, heel veel zenuwen en veel emotie. Uiteindelijk lieten de meiden zien een stapje verder te zijn en wonnen daarom ook verdiend. Eindstand: 53-32.

Lees meer...

MU14-1

MU 14-1 blinkt uit in Zwolle

De meiden van u 14-1 moesten afgelopen vrijdag om 19.00 tegen de 
jongens van Zwolle spelen. Al na 3 minuten was het duidelijk dat dit 
geen spannende pot zou worden.

Lees meer...