V12

VU12-1 plaatsen zich voor NK!

Zaterdag 6 mei werd het Rayon Kampioenschap vu 12 georganiseerd op Urk.
De meiden u12  hadden drie wedstrijden voor de boeg tegen voor hen onbekende tegenstanders.
De dag begon vroeg voor de dames en door de zenuwen begon voor veel meiden de dag nog vroeger dan de bedoeling was..

Lees meer...

V12

Meisjes U12-1 op weg naar het kampioenschap

Afgelopen zaterdag stond er een belangrijke wedstrijd op het programma voor de meiden van U12-1. We staan twee punten los op de nummer twee en moesten zaterdag weer tegen dit team spelen. Werd er gewonnen dan zou het kampioenschap toch heel dichtbij komen. De meiden lieten de eerste kwarten over zich heen lopen maar herpakten zich en werkten keihard waardoor uiteindelijk de winst veilig gesteld kon worden. Eindstand 27-47.

Lees meer...

V12

Meisjes U12-1 na vijfde winst op rij alleen aan kop

Afgelopen vrijdag stond de kraker in de U12 competitie op het programma. Orca’s meisjes U12 speelde tegen de meiden van ZAC. Beide teams waren nog ongeslagen en het team wat die avond dus zou winnen, stond alleen aan kop. De wedstrijd werd helaas nooit spannend want de meiden van Orca’s wonnen uiteindelijk dik met 56-5.

Lees meer...

V12

Rayon Kampioenschappen U12 en U16: Het verhaal van de tweede plekken…

Afgelopen zaterdag stonden de rayonkampioenschappen op het programma voor de meiden van U12 en U16. Een dag met een lach en een traan en hieronder kort een verslag van de wedstrijden. 

Lees meer...

V12

Meiden U12-1 verslaan jongens U-12-1 opnieuw.

Afgelopen zaterdag stonden ze weer tegenover elkaar: jongens U12-1 tegen meisjes U12-1. Waar de meisjes vorige week van dit team wist te winnen met 16 punten, moesten ze het vandaag weer proberen waar te maken. Omdat de meisjes het verdienstelijk doen in de competitie, vinden we dat het tijd wordt voor een kijkje binnenin het groeiende MU12-1.?

Lees meer...