MU14-1

De rayonkampioenschappen van Meisjes U14-1

Afgelopen zaterdag 14 mei was het eindelijk zover. De Rayonkampioenschappen in Bemmel. Een strijd tussen vier teams, die alles vier een ticket voor het NK willen bemachtigen. Landstede, Jolly Jumpers, Twente Buzzards en Orca's. 

Lees meer...

MU14-1

VU14-1 meiden doen mee aan Talentcup

Afgelopen weekend speelden de meiden Lea Romkes, Erica Romkes en Hennie van Schaik uit Meisjes U14-1, mee met de talent cup in Tubbergen. Al weken trainen de meiden met de selecties om er uiteindelijk een plekje in te veroveren. Voor alle drie de meiden was er een plek afgelopen weekend. De eerste wedstrijd was tegen het team uit Rayon Zuid. Deze werd gewonnen met 59-33. De tweede wedstrijd was tegen het Rayon uit Zuid- Holland. Deze werd verloren met 39-49 maar had niet nodig geweest. De meiden hebben weer veel geleerd en hopen dat ze het plekje binnen dit team in Rayon Oost kunnen behouden. We houden jullie op de hoogte.

MU14-1

Orca's U14 strijd! Meiden sterker dan de jongens.

Afgelopen vrijdag was de wedstrijd eindelijk daar dat de meiden U14-1 tegen de jongens van U14-1 speelden. Weken werd er al over gepraat en in deze wedstrijd was ook duidelijk te zien dat er weinig goed basketbal was, heel veel zenuwen en veel emotie. Uiteindelijk lieten de meiden zien een stapje verder te zijn en wonnen daarom ook verdiend. Eindstand: 53-32.

Lees meer...

MU14-1

MU 14-1 blinkt uit in Zwolle

De meiden van u 14-1 moesten afgelopen vrijdag om 19.00 tegen de 
jongens van Zwolle spelen. Al na 3 minuten was het duidelijk dat dit 
geen spannende pot zou worden.

Lees meer...

MU14-1

Avondje uit met de meiden van MU14

Hoe vaak komt het voor dat je op vrijdagavond gezellig met 10 kleine en 1 grote dame naar Zwolle mag? Was mij nog nooit overkomen, maar vanavond was zoals ze dat zeggen ?a first?. Zwager belde of ik met zijn dochter naar Zwolle wilde rijden voor de uitwedstrijd van MU14 tegen JU14 van Landstede. Geen probleem, voor mijn nichtje en haar teamgenoten heb ik dat graag over natuurlijk. Dus om 17.30 verzamelen bij de sporthal, 10 kleine dames stonden al giechelend te wachten?. Dat beloofde wat?..

Lees meer...

MU14-1

Meisjes U14-1 laat ondanks verlies stijgende lijn zien

De eerste wedstrijd van 2012 was meteen tegen koploper Red Giants. De eerste wedstrijd werd er dik met 92-18 verloren. Vrijdag lieten de meiden het niet zo ver komen en door onder andere uitstekend verdedigend werk was de uitslag slechts 25-44.

Lees meer...

MU14-1

Orca?s MU14-1 wint ruim van Ceres JU14-1

De meiden van U14 hebben de jongens van Ceres ruim verslagen en versterken daarmee de 5e plaats in de competitie. In een wedstrijd met een matige eerste helft en zelfs een 6 punten achterstand in de rust, werd er de 2e helft gas gegeven en uiteindelijk gewonnen met 80-50.

 

Lees meer...

MU14-1

Meiden U14-1 sluiten 2011 af met mooie winst op Volic.

 

Vrijdag stond de laatste wedstrijd van 2011 alweer op het programma. Na de vervelende wedstrijd van vorige week was een winstpartij erg welkom. De meiden waren op Rianne G. na nu wel compleet.

Lees meer...