MU16-1

Orca's M U 16 vb WIJBA

Zaterdagochtend 7 maart zaten we al om kwart 10 in de auto om een wedstrijd te spelen tegen Wyba.

Lees meer...

MU16-1

Orca's MU16 vs Groene Kikkers

Weer even tijd voor een klein stukje over de wedstrijd van  de meisjes van orka’s u16-1. Na een lange wedstrijd was het resultaat ook niet zeer opvrolijkend, we hadden alweer verloren. De eindstand was 72-12 voor de Kikkers. 

Lees meer...

MU16-1

Vuurwerk in Tubbergen

Na een rit kwamen we aan in Tubbergen. Onderweg werd het erg mistig en 1 van ons werd autoziek en moest overgeven.
Toen wij ons hadden omgekleed waren we klaar voor de wedstrijd. Nog even warmlopen en dan ertegen aan.
Maar toen bleek dat er 2 scheidsrechters voor het eerst en zonder fluitdiploma onze wedstrijd zouden fluiten.

Lees meer...

MU16-1

MU 16 - Jollie Jumpers

Vol goede moed zaten we in de auto, Christiaan was onze coach want door enige omstandigheden kon Geert-jan er niet bij zijn. We misten ook 2 spelers.
Jana die haar been gebroken heeft, dus geblesseerd was, kon niet mee spelen. Sophie ook niet, want Sophie was jarig. Het was een lange rit helemaal naar Tubbergen. Aangekomen, hebben we snel een kleedkamer gezocht en omgekleed, waarna starten maar. Als basis begonnen we met:Danielle McPherson, Maria Pasterkamp,Anja Wakker,Anouk Gnodde en Dorien Romkes.

Lees meer...

MU16-1

Gevochten en gewonnen

Het was een spannende wedstrijd zaterdag, maar we hebben gewonnen! Het verschil was dan ook minimaal, namelijk 43-42. De hele wedstijd lagen de scores niet ver uit elkaar, vaak een punt of 5.

Lees meer...

MU16-1

MU16-1 - Risne Stars

Vorige zaterdag hebben wij ( mu-16-1) gespeeld tegen Risne stars in Rijssen.

Lees meer...

MU16-1

Wedstrijd 25-10-14 MU16

Afgelopen zaterdag moesten we voor de eerste keer spelen tegen de uitsmijters (koplopers). In de auto naar Almelo waren we al best wel zenuwachtig. We dachten dat de wedstrijd niet zo goed zou verlopen Want we misten ook een paar meisjes uit ons team. Maar we gingen alsnog met goede moed het veld op. Toen we hoorden dat de wedstrijd over 1 minuut zou beginnen werden we nog zenuwachtiger maar door een goeie speech van onze coach ;) konden we er tegen aan. Maar al snel stonden we achter dus de speech heeft geen goede indruk op ons gemaakt.
De wedstrijd verliep wel goed maar we hebben wel dik verloren. De eindstand was 107-17, dat was balen. Na de wedstrijd zijn we nog even lekker naar de Mac geweest. Met veel moed en hoop gaan we naar de volgende wedstrijd.

MU16-1

Zaterdag 11 oktober 2014 Orca’s meisjes U16-1 tegen Twente Buzzards

Zaterdag moesten we voor de tweede keer tegen Twente Buzzards. Een paar weken geleden moesten we ook tegen dit team. We hebben toen verloren. We waren dus best wel zenuwachtig hoe het nu zou gaan.

Lees meer...