Wedstrijd verslag Meisjes MU 16

We zaten inde wagen met veel gemende moed. wat moesten we nou van deze wedstrijd verwachten? Daar aangekomen was het even zoeken waar alles was. Omkleden en het veld op.

 

Al snel werd er gefloten voor 1 minuut dus kwamen we bij elkaar voor de bespreking, allemaal waren we zenuwachtig, het 1ste kwart begonnen we goed ,score na score en zo een goed 1ste kwart. Onze goede moed kwam al te voorschijn .Het 2de kwart ging van start,toen ging het wat minder , de tegenstander scoorde een paar keermaar wij wilde niet opgeven. Al snel kwamen we er weer boven op. Later werd de coach boos op de scheids. Door zijn grote mond kreeg hij een technische fout. Toen kwamen er een paar vragen van wat een technische fout was , even uitleggen en hup weer spelen . Het 3de kwart verliep ook goed , goed verdedigen en blijven scoren we bleven gelukkig voor staan . Onze coaches waren blij en zeiden “ga zo door “. Zelf zagen we ook een mooi eind in zicht. Het laatste kwart gaven we niet op . We moesten voor blijven staan.

De tegenstander begon fel te worden , maar dat hield ons niet tegen! Pijn is fijn bloed is goed en jeuk is leuk dat moesten we niet vergeten .De zetten en stoten hielden ons niet tegen , na hard rennen en alles gegeven te hebben hoorden we de eind fluit . we hadden de score neer gezet van 19 -53 Zo waren we super blij met deze overwinning. Met zulke resultaten blijven we doorgaan.

Met goede moed en hoop gaan we naar de volgende wedstrijd.

Red Giants vs Orca’s

Janica Schraal