MU 16 - Jollie Jumpers

Vol goede moed zaten we in de auto, Christiaan was onze coach want door enige omstandigheden kon Geert-jan er niet bij zijn. We misten ook 2 spelers.
Jana die haar been gebroken heeft, dus geblesseerd was, kon niet mee spelen. Sophie ook niet, want Sophie was jarig. Het was een lange rit helemaal naar Tubbergen. Aangekomen, hebben we snel een kleedkamer gezocht en omgekleed, waarna starten maar. Als basis begonnen we met:Danielle McPherson, Maria Pasterkamp,Anja Wakker,Anouk Gnodde en Dorien Romkes.

Het liep in het begin niet zo lekker, maar we vochten wel. Na 5 minuten stond het 6-9. We bleven doorvechten. Na het eerste kwart stond het 9-22.
Onze coach gaf ons goeie tips en we gingen zone proberen.Maar na het eerste kwart pakten we onze rebounds en snel na het 2de kwart stond het 25-32.
Christiaan bleef ons goede moed inspreken, en we hadden het volle vertrouwen er in dat we dit gingen winnen, als we ons 100% in zouden zetten.
In het derde kwart ging het heel goed we bleven maar scoren en goed verdedigen natuurlijk. Aan het einde van het derde kwart stond het al gauw 41-38.
het vierde kwart had jollyjumpers zelfs geen kansen meer om te scoren, we zaten zo in het spel dat we geen eens doorhadden dat we in het vierde kwart zaten.De wedstrijd was toen ineens afgelopen. we hadden niet door dat de eindstand 57-43 was geworden. Danielle was onze trouwe top scoorder. we hebben gevochten als tijgers en de overwinning mee naar huis genomen.!


Willie Snijder