Geweldig toernooi MU10-1

Succesvol toernooi MU10-1

Vorig weekend hadden we met MU10-1 een toernooi in Zeewolde. We moesten vroeg wakker worden, want we gingen om 8.30 al vertrekken vanaf de Vlechttuinen. Omdat Jenny en Anne moesten werken was de vader van Nina Simone de coach vandaag..

We moesten spelen in een sporthal met een zwembad er aan vast, maar daar vertel ik straks wel meer over…


Eerste wedstrijd…..

Nadat we omgekleed waren begonnen we het toernooi tegen ZAC3, en dat ging gelijk heel goed. We scoorden heel makkelijk en verdedigden goed. Het werd 20-0!

Trommels…..

In de kantine hadden ze een mooi hoekje met daarin een paar bankstellen en ook een paar trommels. Dit was tussen de wedstrijden door een lekkere plek om te hangen…, en soms ook lekker te trommelen. Maar dat vonden de coach en de andere mensen in de kantine geen goed idee….

Tweede wedstrijd…..

De tweede wedstrijd was tegen Rebound uit Harderwijk. Ook deze wedstrijden deden we het heel goed. We moesten van de coach extra opletten dat we niet te veel zelf gingen dribbelen en dat we veel moesten overspelen naar elkaar. Dit lukte dus allemaal heel goed en we konden weer veel punten scoren. De tegenpartij had ook een paar goede aanvallen en konden een paar keer scoren. Maar gelukkig wonnen we met 16-6.

Zwembad…..

Inmiddels was het meegereisde publiek ook heel enthousiast geworden en ziet helemaal zitten dat we wel elke wedstrijd zouden kunnen winnen. De vader van Ingrid beloofde ons zelfs dat, als we alle wedstrijden zouden winnen, we met ons tenue aan, een duik in het zwembad zouden mogen nemen…. Dat leek ons wel een goed plan…

3e wedstrijd…..

De 3e wedstrijd was tegen Flevo Musketeers. Arjan, onze coach, kende de coach van de tegenpartij. Die heet ook Arjan. Beide Arjannen wilden natuurlijk niet van elkaar verliezen, dus waren ze extra fanatiek deze wedstrijd. Het werd een spannende wedstrijd, want beide teams kregen veel kansen om te scoren. Maar het scoren lukte niet heel erg goed bij beide teams. Het bleef spannend maar gelukkig voor ons konden we in de laatste minuten toch een paar keer scoren. We wonnen ook deze wedstrijd, het werd 10-4

Laatste wedstrijd

De laatste wedstrijd moesten we aantreden tegen Orca’s 2. We begonnen deze wedstrijd wel redelijk goed en scoorden, maar na het scoren vergaten we om snel terug te gaan in de verdediging. Het leek heel spannend te worden bij 6-6, maar gelukkig konden we in de laatste paar minuten nog een keer scoren waardoor we ook deze wedstrijd wonnen, het werd 12-6.

Zwemmen…..

Beloofd is dus beloofd…., en we gingen ons klaar maken om te zwemmen…. Maar jammer genoeg was het zwembad al dicht, en was men bezig met schoonmaken.

Maar we vergeten natuurlijk niet wat de vader van Ingrid ons beloofd heeft, denk dat we aan het einde van het seizoen maar een keer naar het zwembad moeten met z’n allen…. Want… beloofd is beloofd…