Peanuts

Spectaculaire dag voor U8

Zaterdag 17 mei was de grote dag! Alle spelers van het u8 team gingen op weg naar Dronten om een toernooi te spelen. Om half negen al vertrekken naar Sporthal het Dok waar van het geweldige team aantal van u8 (17 kinderen) drie teams gemaakt moest worden : Orca’s 1,2 &3.

Lees meer...

Peanuts

U8 in Zwolle

Afgelopen zaterdag speelden de Peanuts van Orca's een toernooi in Zwolle. We hadden 9 man, dus konden we precies 3 teams van 3 spelers maken. Na de warming-up stond een dribbelparcours op het programma. We moesten zo snel mogelijk om de pionnen dribbelen. Het andere side-event was een lay-up wedstrijdje. Daarna begonnen we aan de wedstrijden. Eigenlijk ging alles erg goed en kon alleen ZAC een beetje weerstand bieden. Bij de prijsuitreiking hebben we als prijs een lekkere taart gewonnen, die we op trainen samen gaan opeten. Bekijk hier het filmpje van dit toernooi
Peanuts

Peanuts Orca's spelen eindtoernooi in Apeldoorn

altDe jongste telgen van de basketbalvereniging hebben zich van hun goede kant laten zien afgelopen zaterdag tijdens het laatste peanut basketbaltoernooi in Apeldoorn. Ze wonnen een speciaal gemaakte basketbaltaart en gingen met beker en medailles weer richting ?de Bult?.??

?s Morgens om half negen stonden 6 peanuts te popelen om richting Apeldoorn af te reizen omdat daar het allerlaatste toernooi gespeeld werd van dit seizoen. Dit is een competitie op toernooibasis dat sinds twee jaar actief is. Orca?s heeft sinds dit seizoen ook een peanut afdeling. Iedere maandagavond hebben ze trainen. Een aantal weken geleden hebben er een zestal hun eerste toernooi gespeeld in Elburg. Omdat ze hier al zo goed voor de dag kwamen, was er meteen al besloten om het laatste toernooi, wat vandaag op de agenda stond, ook mee te doen.

Lees meer...

Peanuts

Peanuts mannequin challenge

Wist u dat de allerkleinste basketballers van Orca's best gave trainingen hebben? Klik hier voor de Peanuts mannequin challenge
Peanuts

Peanuts in Harlingen

Zaterdag 25 maart was er een peanuts toernooi in Harlingen en Orca's u8 was met 3 teams goed vertegenwoordigd. Het side event was deze keer een echte skills challenge waar de basketballers individueel de snelste tijd probeerden neer te zetten. Uiteraard ging deze prijs mee naar Urk. Benieuwd hoe er gespeeld is? Kijk dan hier het filmpje.
Peanuts

De peanuts in Joure

De jongste basketballers van Orca's speelden afgelopen zaterdag een toernooi in Joure. Met maar liefs 14 spelers verdeeld over 3 teams, reden we richting Friesland. Orca's 3 speelde in de beginnerspoule en wist 2 van de 3 wedstrijden te winnen. Orca's 1 en 2 waren ingedeeld in de zwaarste poule, maar wisten toch alle wedstrijden te winnen en kwamen dus tegenover elkaar te staan in de finale. Wil je weten hoe dat gegaan is? Kijk dan dit filmpje.
Peanuts

Peanuts in Emmeloord

Vorige week speelden de peanuts hun laatste toernooi in rayon oost en wel in Emmeloord. De inmiddels gevreesde u8 teams van Orca's waren wederom oppermachtig en gingen met een welverdiende beker naar huis. Het side event was deze keer de coolste truc. klik hier voor een filmpje van dit toernooi.