Orcas Plus

Orca's Plus - H1

Zaterdag 6 mei 2017 speelde Orca's Plus de wedstrijd van het seizoen tegen Orca's heren 1. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Beide teams hadden het hele seizoen getraind voor dit moment. Het werd een legendarische wedstrijd, waarbij de dames van Keep Fit dansten als echte cheerleaders. Een wedstrijd vol hoogtepunten, zoals het terugvinden van de beker en het uitreiken van het shirtje voor assistent coach en geheime wapen; Corina. Maar ook een wedstrijd vol emoties, waarbij de coach en scheidsrechters af en toe hard moesten ingrijpen om de spelers in het gareel te houden. Een wedstrijd waarin kampioenen in het zonnetje werden gezet en waarin afscheid werd genomen van een fantastische Orca's vrijwilliger. Orca's wil iedereen bedanken voor het meehelpen om deze wedstrijd tot een succes te maken. En om nog eens te na te genieten van de schitterende acties: Klik hier voor het filmpje van deze wedstrijd.
Orcas Plus

Orcas Plus team

Er is een nieuwe categorie op de site toegevoegd speciaal voor het Orcas Plus team. Die vind je aan de linkerkant of door hier te klikken.

Orcas Plus

Indeling Orca's Plus 2016-2017

Liesa Kapitein
Tineke de Groene
Amanda Verhoeff
Fokke Snoek
Teun Kramer
Jan Wakker
Joanne Brands
Danielle Korf

Trainers:
Lubette van Urk
Alice Scheffer

Orcas Plus

Orca's plus promotie trainingen

Orca's plus promotie trainingen:

Het Orca's plus team bestaat inmiddels uit zo'n 8 personen en twee trainers te weten: Lubette en Alice.

Omdat er nog plek is voor een aantal mensen organiseren wij twee speciale gezellige mee kijk trainingen.

Wij hebben deze trainingen gepland op:

* Donderdag 26 januari en op donderdag 2 februari van 17.30 uur tot 18.45 uur. in de Waaiershoek

Aanmelden kan per mail bij de trainer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedereen die mee wil doen of een kijkje wil komen nemen is welkom. Indien er mensen mee willen doen dan aub sportkleding meenemen en sportschoenen.

De trainers zullen op een leuke en eenvoudige manier spelletjes met de bal doen met als doel samen een leuke basketbal les uit te voeren. Dus ken je iemand met een beperking die team sporten leuk vindt laat het ons weten hij of zij is van harte welkom.

 

Orcas Plus

Orcas Plus

Orca’s plus is een team voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij, Lubette en Alice, geven met veel plezier trainen aan dit team. Ons team bestaat momenteel uit 8 personen. Heb jij ook interesse, kom dan gezellig een keer langs. We trainen elke donderdag van 18:00-19:00 in de vlechttuinen op Urk. Hopelijk tot snel!

 

Voor vragen kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.