Sponsorcommissie

Sponsorcommissie bestaat uit:

Voorzitter Peter de Heus?0622087438
Leden

Geert Snijder?0610947424
Franklin Bode?0683561624
David van den Berg?0610388530

?

De huidige sponsorcommissie bestaat uit basketballiefhebbers. Aantal van ons speelt in competitieverband of op hobbyniveau en / of de kinderen basketballen bij Orca?s De SC-leden zijn allemaal in zaken en hebben daardoor meerdere mogelijkheden om in hun eigen zakelijke relatiesfeer naar sponsors te zoeken.

Door de huidige (economische) positie van veel bedrijven is het momenteel niet eenvoudig om sponsoren te vinden, bedrijven zijn zuinig met hun uitgaven. Dit betekend voor Orca?s dat er minder gelden binnenkomen en de broekriem wat aangehaald moet worden, maw goed opletten op de uitgaven.

De start van de sponsorcommissie was niet ideaal aangezien het basketbalseizoen al begonnen was, een aantal bedrijven welke we benaderd hebben geeft wel aan voor volgend seizoen onze basketbalvereniging mee te willen nemen in hun sponsorbudget Desalniettemin hebben we toch kans gezien om een aantal nieuwe sponsoren te vinden zoals, Cameranu, Brouwer transport, Oliehandel Hoekman, Mammoet Maritime, Van der Reest machines, Seacon, VABU, Hoekstra Assurantie, Flynth.

Voor dit seizoen zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe hoofd/ naamsponsor en zijn contract aangegaan met Martho Flexwerk ism Ontzorgdesk Urk.

Uiteraard blijven wij actief op zoek naar nw sponsors, als er leden zijn die willen sponsoren met hun bedrijf of mogelijkerwijs in hun relatiesfeer potenti?le sponsoren hebben, dan graag met 1 van ons contact zoeken.

Met basketbalgroeten,
Namens de SC

Peter de Heus
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / tel. 0622087438