Sponsors

Sponsoren Orca’s

Hoofdsponsor

SeaVsat
SeaVSat B.V. with our headquarters in The Netherlands has grown since it was founded in 2002 to be the Dutch leading satellite broadband service provider. SeaVSat, a one stop shop for our clients connectivity needs, specializes in delivering broadband network services and satellite communication technology for global operating companies. Our clients are operating globally in several verticals including oil and gas, maritime, renewable energy and research. Our network of offices worldwide, managed from our headquarters in the Netherlands, assures optimal service to our clients in the most remote andr challenging areas of the world.

http://www.seavsat.com/

Shirtsponsors

Kleinbouw BV

De complete oplossing voor al uw bouwwerken, woningbouw, kantoren, scholen, maneges, koel- en vriescentra, dakkapellen, totaalrenovaties

https://www.facebook.com/Kleinbouw-BV-1378160085807800/

Stal de Heus

Stal de Heus is een jonge spring- en handelsstal die paarden uitbrengt op concoursen en vele paarden heeft staan voor de verkoop. Ook kunnen wij voor u op zoek gaan naar het juiste paard voor u.
Alle paarden worden dagelijks getraind en tevens kunt u ons iedere week op concours vinden.
Wij hebben de beschikking over 18 ruime en goed geventileerde paardenstallen.
Op ons terrein vindt u tevens weidegangen, een stapmolen, professionele buitenbak, diverse paddocks en een wasplaats. Kortom, wij bieden veel gemak voor de paarden.
Indien u eens een kijkje wilt nemen in onze stal, de koffie staat klaar!

http://www.staldeheus.nl/

Skin for Skin

Skin, hair and nail recovery

http://www.skinforskin.nl/

Subsponsors

Oost en van Tilburg
HEERLIJK WONEN VOOR EEN EERLIJKE PRIJS

Het motto van OVT Ontwikkeling is: heerlijk wonen voor een eerlijke prijs. Bovendien luistert OVT Ontwikkeling naar uw individuele wensen. We kunnen wel zeggen dat we woningen op maat leveren in projectmatige bouw.

http://www.ovtontwikkeling.nl/

Zwagers Schilderwerken

De beste schilders van Urk
Zwagers-urk zijn twee zwagers die samen zorgen voor de beste schilderresultaten.

http://www.zwagers-urk.nl/

Topfish

Topfish Seafood staat voor topkwaliteit. Garant voor die topkwaliteit staat de familie Gnodde. Vader Douwe is een oud-visserman die Top Fish in 1992 oprichtte. Hij koopt op de visafslag Urk, letterlijk op een steenworp afstand gelegen, de beste kwaliteit vis. Veel platvis zoals schol, tong en tarbot, maar, via andere kanalen, ook rondvis zoals kabeljauw, wijting, snoek, snoekbaars, etc. Douwe Gnodde zit zijn leven lang in de vis. De kwaliteit van vis kent voor hem geen geheimen.
http://www.topfishseafood.nl/

VABU

Hoe waardevol een goed advies in deze hectische tijd kan zijn bewijst de ontwikkeling van ons bedrijf. VABU heeft zich ontwikkeld tot een allround verzekerings- en advieskantoor waarbij het persoonlijke contact hoog in het vaandel staat.

http://www.vabu-advies.nl/

Hoekstra Assurantie

Meer dan veertig jaar een begrip op Urk. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een heel scala aan verzekeringen en financiële produkten.

http://www.hoekstra-urk.nl/

Seacon

Seafood connection is een internationaal georiënteerd handelsbedrijf in de beste visproducten die onze planeet te bieden heeft, voor een productoverzicht, check onze site.

http://www.seafoodconnection.nl/

Flynth

Flynth is de grootste Nederlandse accountants- en adviesdienstverlener van en voor ondernemers.

https://www.flynth.nl/

Sportaccommodatie Urk

Het centrale loket voor de Urker binnensportaccommodaties is de Stichting Sportaccommodaties Urk.

http://www.sporthalurk.nl/

Vivan

Drie accountantskantoren met vestigingen in Emmeloord, Kampen en Urk. Vivan accountants - adviseurs voor jaarrekeningen, belastingadvies, salarisadministratie en bedrijfsadvies

http://www.vivan.nl/

MK administratie

uw administratiekantoor in Creil en omstreken
http://www.mkadministratie.nl/

Snijder reclame

Ontwerp/productiebureau voor het ontwikkelen van uw huisstijl en alle vormen van reclame.

http://www.snijderreclame.nl/index.php/en/

Schildersbedrijf Coenen

Schildersbedrijf K.J. Coenen is een allround schildersbedrijf. We voeren onderhoudsschilderwerk uit maar ook zijn we actief in de nieuwbouw

http://www.kjcoenen.nl/

Bakkerij Brouwer

Een begrip op Urk en in de omgeving. Al sinds 1935 weten dagelijks vele Urker gezinnen de bakkerij te vinden voor heerlijk vers brood
https://twitter.com/bakkerijbrouwer

Autobedrijf van Slooten

Als consument en opdrachtgever maakt u met autobedrijf van Slooten een keuze voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid.
http://www.van-slooten.nl/