Technische commissie

Versterking gezocht voor Technische Commissie

De technische commissie zit al een heel seizoen zonder voorzitter. De leden die nu in de TC zitten hebben veel werk verricht maar dit nog een seizoen zo volhouden wordt erg moeilijk. Wij zijn daarom op zoek naar allereerst een voorzitter maar ook naar leden die de TC willen versterken. Zo wordt de druk voor de andere leden een stuk minder. We zijn vooral op zoek naar leden voor de herenkant. Een vereniging zonder TC kan niet bestaan dus daarom deze dringende oproep. Bij interesse kan een mailtje gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Technische commissie

Samenstelling Technische commissie

 

                                                 Samenstelling Technische Commissie

Taak                            Telefoon                    Email
Voorzitter:       
Luit Krol                       06-20612609        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaresse:   
Elisabeth Bakker          06-24171063        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Herenkant:    
Frans Kramer              06-20146886        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rick van Eerde             06-34686644       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Dameskant:    
Jannet van Wesel          06-30334337       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                       
Janine Molenaar            06-36515189       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Janita de Boer               06-40778140       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mini’s:            
Willemien Wakker          06-21310860      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.