Sportlink app

Iedereen met een smartphone of tablet kan nu gebruik maken van de nieuwe Sportlink App Basketball.nl, waarmee je je eigen wedstrijdprogramma kunt zien en jouw en andere competities kunt volgen. Trainers kunnen in de app ook vooraf (thuis) de spelersopgaaf doen, zodat er hooguit enkele wijzigingen vooraf aan de wedstrijden gedaan hoeven worden op het digitale wedstrijdformulier (mDWF).

Informatie over de app is te zien op https://www.sportlink.nl/basketball-nl/. De app is gratis te verkrijgen in de App-store, zoek hiervoor op basketball.nl

Voor een koppeling met je eigen gegevens en die van je team, moet je registreren en inloggen op de app met het emailadres waarmee je bekend bent bij de ledenadministratie van Orca's.

In het support center van Sportlink zijn veel handleidingen te vinden hoe om te gaan met de App: https://support.sportlink.nl/support/solutions/9000107528

De volgende link is ook handig. Hier laat men zien hoe je je kunt aanmelden voor de App en wordt middels een aantal filmpjes duidelijk hoe e.e.a. functioneert.: https://support.sportlink.nl/support/solutions/articles/9000128772-mobiel-digitaal-wedstrijdformulier-voor-basketbalverenigingen-verenigingsaccount.