Orca's is klaar voor SEPA

Vanaf 1 februari 2014 moet iedereen in Europa gebruik maken van het International Bank Account Number (IBAN) waardoor we allemaal op dezelfde manier gaan betalen. Incasso's en overschrijvingen worden in alle Europese landen gelijk.

Basketbalvereniging Orca's voldoet aan de SEPA richtlijnen en gebruikt vanaf heden de IBAN-rekeningen. Wij zijn verplicht om over te stappen naar SEPA.

SEPA machtiging automatische incasso
Basketbal vereniging Orca's zet de door u afgegeven machtiging aan Basketbalvereniging Orca's automatisch om naar een 'SEPA machtiging'.

Hiervoor hoeft u niets te doen. Aan uw machtiging voegt Basketbal vereniging Orca's de onderstaande gegevens toe. Deze zijn terug te vinden op uw bankafschrift:

- Het Incassant ID van Basketbal vereniging Orca's is: NL80ZZZ400602050000
- Uw IBAN-rekening
- Het machtigingskenmerk: uw lidnummer bij Basketbal vereniging Orca's.
- Datum machtiging: bij de in het verleden afgegeven machtiging vermeldt Basketbalvereniging Orca's de volgende datum: 1 november 2009. Ook als u de machtiging na deze datum heeft ondertekend. Dit is verplicht voor de herkenbaarheid van uw machtiging. Deze datum is landelijk vast gelegd door alle banken.
Bij een nieuwe SEPA-machtiging vermeldt Basketbal vereniging Orca's de datum waarop u de machtiging heeft ondertekend.

Wijziging IBAN-rekening
Wilt u uw IBAN-rekening voor de te betalen 'contributie' wijzigen naar een andere IBAN-rekening? Geef dit dan door aan het bestuur zodat wij u een document kunnen overhandigen voor deze wijziging. Aangezien dit schriftelijk vast gelegd zal moeten worden.

Uw contributie
De contributie zal worden afgeschreven rond de 1e van de kalendermaand. Wanneer deze datum in het weekend valt, dan wordt er op de eerstvolgende werkdag ge?nd.

Indien u na het lezen van deze informatie nog vragen heeft kunt u contact opnemen met het bestuur,

Astrid T?lle
Tel.nr 06-51362122
of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.