Informatie O.T.O 2019

Beste O.T.O. deelnemers,

We doen het dit jaar iets anders.
We hebben 2x een poule verandering. 1st onderlinge strijd in poule A en poule B. Daarvan mogen de beste 3 van poule A en de beste 2 van poule B door naar poule Win. De overige teams komen in poule friendly.
Uit de Poule WIN kunnen de nummers 1,2 en 3 uit komen. Aan de hand van de punten en onderlinge resultaat kan het zijn dat er geen finale komt.

Gelieve voor 11u je teamkosten betalen.

Bij de schiet wedstrijdjes mag er 1 teamlid schieten voor het team, mocht er na 5 pogingen bij de middenlijn contest nog geen winnaar zijn dan mag er gewisseld worden. Maar bij de vrije worpen mag iedereen deelnemen. Wel moet hij/zij €1 inleggen voor deelname. Je mag ook meerdere pogingen doen. Het geld gaat in een pot en is dan voor de winnaar met de meesten vrije worpen.

Denk eraan dat je op tijd aanwezig bent voor je wedstrijden.
De winnaars van de wedstrijd moet erna fluiten de verliezer tafelt. Mocht het zijn dat je gelijk erna weer moet probeer dan van te voren iemand te regelen die dan voor je fluit of tafelt. Of eventueel met het team waar je net tegen gespeeld hebt.
Voor wie fluit: een fout in de bucket is 1 punt. Buiten de bucket is bal uitnemen. Bij een doelpoging, op bijvoorbeeld de 3punters lijn, is de fout ook 1 punt erbij en zijkant uitnemen. Verder tellen de algemene basketbal regels.

Tijdens de wedstrijden moet er in ieder geval 1 dame in het veld staan.

Verder wensen wij jullie een heel sportief O.T.O. toernooi toe en zien wij jullie as zaterdag voor 10u in sporthal de Vlechttuinen.

Bij vragen kun je ons altijd mailen of appen!

Met vriendelijke groet,

De A-C Dames