Big Shots Basketball Camps

Hallo basketballers!

Maak kennis met de Big Shots Basketball Camps. Onze camps worden in 2020 voor het derde jaar georganiseerd op verschillende plekken in Nederland.

De Big Shots U15, 15+ en Elite Camps vinden plaats van 20 t/m 25 juli 2020 in Zwolle. Ben je 12 jaar of ouder en wil je een geweldige week hebben dan is het Big Shots Basketball Camp de perfecte uitkomst voor jou. Bij dit camp overnacht je in de dichtbij gelegen slaapzaal, krijg je drie maaltijden per dag + voldoende snacks, medische begeleiding, professionele trainingen van top trainers en eredivisie spelers en speelsters, leuke wedstrijden en andere activiteiten.

Ben je jonger dan 12? Dan organiseren we voor jou in verschillende regio’s in Nederland dagkampen waar je 4 dagen traint en wedstrijdjes speelt. Tussen de trainingen krijg je een lunch en ’s avonds slaap je thuis in je eigen bed. We organiseren een Mini Camp in Zwolle van 14 juli t/m 17 juli 2020.
Bij het camp krijg je onder andere training van Lenno Witteveen (speler van het Nederlands 3×3 Team) en Kevin Bleeker (speler van Landstede Hammers)

Alles draait om plezier maken en het beste uit jezelf halen. Wij willen een fijne sfeer creëren waarin iedereen zich veilig en thuis voelt en volledig zichzelf kan zijn. Met jonge enthousiaste en goede ervaren trainers willen we met jullie allemaal een top week beleven die een geweldige start van jullie zomer gaat zijn.

Heb jij zin in een week vol basketbal, plezier, uitdaging en mooie herinneringen? Meld je dan zo snel mogelijk aan onze website: www.big-shots.nl

Wij kunnen niet wachten, jullie ook niet?!

Tot in de zomer op de camps!