Pasfoto aanpassen

Het seizoen is afgelopen, maar we zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Jullie kunnen zelf ondertussen ook een paar zaken regelen. Sinds de app basketball.nl is er geen fysieke spelerspas meer. De foto en gegevens in de app zijn de basis voor de controle door de scheidsrechter. Leden kunnen de foto voor de spelerspas zelf in de app plaatsen of aanpassen in de periode waarin de bond dit toestaat. Dat is vanaf 1 juli tot 15 september. We willen alle trainers vragen om te zorgen dat de spelers met een goede pasfoto in Sportlink komen te staan. Je kan bijvoorbeeld tijdens de eerste training van iedereen een foto maken in het spelerstenue. Komen jullie er niet uit? Neem dan contact op met de webmaster via het contact formulier.

Heb je de app basketball.nl nog niet geïnstalleerd? Download hem dan snel. Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een basketbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van basketball houdt!

Volg je favoriete spelers, teams of verenigingen en bekijk alle standen, uitslagen en programma’s! Ook laat de app leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd.

Ben je lid van Orca’s, zorg dan dat je bij het registreren in de app hetzelfde e-mailadres gebruikt dat bij Orca’s bekend is.