Waarom SeaVsat sponsor van Orca’s is

teamfoto H1 orcas urk seavsat

Bron: Urkerland 27-09-2016

SeaVsat/Orca’s. Dat is de naam waarmee basketbalvereniging Orca’s de komende drie seizoenen door het leven gaat. Zaterdag tekende ondernemer Sjoerd de Boer het contract. De club wil met de komst van de nieuwe sponsor omhoog kijken, legt Peter de Heus namens de sponsorcommissie uit: ,,We willen hogerop, het hoogst haalbare binnen de grenzen van een club als Orca’s. SeaVsat wil daarin graag meedenken, ook wat betreft de jeugdopleiding. Sjoerd de Boer doet veel zaken in landen waar basketbal een grote sport is, zo zit hij veel in Amerika. Hij vindt het daarom mooi om de naam van zijn bedrijf te verbinden aan een basketbalclub.” Heren 1 in het tenue van de nieuwe sponsor SeaVsat. Van links naar rechts: Egbert Post, Bas de Heus, Wouter de Vries, Niels ten Napel, Arjan Langman, Bertus Gnodde, Johan van Slooten, Laurens van Loosen, Eric Roza, Klaas Hoorn en Jelle Pasterkamp.

SeaVsat werd opgericht in 2002 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste Nederlandse aanbieder van satellietbreedbanddiensten. SeaVsat biedt een alles-in-één concept voor alle connectiviteitsbehoeften. SeaVsat is gespecialiseerd in het leveren van breedbandnetwerkdiensten en satellietcommunicatietechnologie, evenals 3G-, 4G-, 5G-, LTE-verbindingen, on- en offshore, voor wereldwijd opererende bedrijven en organisaties.

seaVsat zorgt voor een snelle, flexibele en betrouwbare service en is ISO9001-gecertificeerd. Voor meer infomatie verwijzen wij u naar de website van SeaVsat.