SeavSat/Orca’s Dames bekeren tegen Wyba

Na de laatste overwinning op de dames van de Groene Uilen uit de promotiedivisie, spelen de SeaVsat/Orca’s dames aanstaande donderdag om 20:00 tegen de Wyba (1e divisie) in de Vlechttuinen.

Zal het dames team van Orca’s opnieuw kunnen stunten in het bekertoernooi ? Als het aan de dames van Orca’s 1 ligt dan zullen ze er alles aan doen om het team uit Wijchen ook aan de zegekar te binden. Echter de tegenstander uit de Eerste Divisie is een gewaarschuwde tegenstander. Orca’s heeft immer De Groene Uilen uit de Promotie divisie al verslagen en dus zal Wyba de dames van Orca’s zeker niet onderschatten. BV Wyba staat momenteel derde op de ranglijst in de Eerste Divisie met 5 winst partijen en slechts 2 verlies partijen en is dus een tegenstander van niveau.

Het team van Orca’s is niet compleet. Lianne Post is vorige week aan een rondreis door India begonnen en ze wordt vervangen door Alice Visser-Scheffer om zodoende meer lengte in het team te brengen. Marlies Hoorn-Verhoeff is herstellende van een blessure, maar zij zal waarschijnlijk nog niet kunnen spelen as. donderdag. De dames van Orca’s hebben dus alle steun nodig van het publiek as. donderdag om 20.00 uur in de Vlechttuinen. Wanneer dat gebeurt dan kunnen er nog mooie dingen gebeuren.